4.7
32 reviews
Best lens protection
July 05, 2022
This is my favourite case for my S22 Ultra but I would love it if it had the same durability of the tough armor case... The perfection wo...
· Review provided by spigen.com
Great product and design
March 13, 2022
Really I tried this case and I find it easy to install and more protective and the important thing camera save
Ahm320 · Review provided by spigen.com
Is realy good case
July 27, 2022
Is realy good case
Aleksander P. · Review provided by spigen.com
November 24, 2022
ok
· Review provided by allegro.pl
November 24, 2022
etui po prostu świetne jak zawsze. spigen najlepszy. idealnie leży w dłoni. wygląda fantastycznie. z całego serca polecam wszystkim
· Review provided by allegro.pl
October 10, 2022
Jednak to prawda co spigen to spigen na prawdę fajne wykonanie koszt 99 zł a i tak warte swojej ceny łatwo się wyciąga rysik s pen w poró...
· Review provided by allegro.pl
November 11, 2022
Jakość Spigen Polecam.Mam nadzieję, że etui nie będzie podważać szkła Spigen które jest na telefonie zobaczymy. Czas pokaże póki co jest ok
· Review provided by allegro.pl
December 03, 2022
pasuje idealnie. nieco powiększa telefon. ekran nie wystaje z etui.
· Review provided by allegro.pl
November 24, 2022
Idealnie pasuje do mojego Galaxy S22 Ultra. Camera jest teraz bezpieczna
· Review provided by allegro.pl
November 23, 2022
świetna jakość produktu, dedykowane do tego telefonu korea/usa design i produkcja.
· Review provided by allegro.pl
Virginia, USA - From your Internet address - Learn more